Map/Waze Program de lucru:
L-V: 8:00-20:00, S: 8:00-14:00, D: inchis

Cum se schimba un bec la o motocicleta?

Inlocuirea unui bec la o motocicleta este similara cu inlocuirea unuia la o masina, dar exista unele diferente in functie de designul specific al motocicletei. Iata pasii de baza pentru a schimba un bec la o motocicleta:

Identificati becul defect: Localizati becul care trebuie inlocuit. Acest lucru poate varia in functie de modelul motocicletei, dar cel mai frecvent becul principal (farul) sau becul de semnalizare sunt cele care necesita inlocuirea.

Opriti motocicleta: Asigurati-va ca motocicleta este oprita si cheia este scoasa din contact pentru a preveni orice risc electric.

Accesasi becul: tin functie de locatia becului, ar putea fi necesar sa indepartati anumite parti ale motocicletei pentru a accesa becul. De exemplu, pentru faruri, ar putea fi necesar sa indepartati anumite elemente sau unele panouri.

Eliminati conectorul electric: Deconectati conectorul electric care alimenteaza becul. Acesta poate fi conectat direct la bec sau prin intermediul unui cablu care se conecteaza la un suport.

Scoateti becul vechi: Scoateti becul vechi din suportul sau soclul sau. In majoritatea cazurilor, becul este fixat prin rotire in sens invers acelor de ceasornic sau prin desurubare, in functie de designul specific.

Instalati becul nou: Inlocuiti becul vechi cu unul nou de acelasi tip si specificatii. Asigurati-va ca este instalat corect in suportul sau soclul sau.

Conectati conectorul electric: Reatasati conectorul electric la bec, asigurandu-va ca faceti acest lucru corect pentru a asigura o conexiune sigura.

Testati functionarea: Porniti motocicleta si verificati functionarea becului nou. Asigurati-va ca becul de semnalizare sau farul (dupa caz) functioneaza corect.

Reasamblati totul: Dupa ce ati confirmat ca becul nou functioneaza corect, reasamblati toate componentele pe care le-ati dezasamblat pentru accesul la bec.

La fel ca tn cazul masinilor, este esential sa urmariti cu atentie instructiunile din manualul motocicletei si sa fiti atenti la detalii specifice modelului si anului motocicletei dumneavoastra.

Daca nu sunteti sigur de procedura sau aveti intrebari, puteti solicita ajutorul unui inspector ITP din cadrul statiei noastre ITP in incinta careia oferim servicii pentru schimbarea becurilor auto/moto.La Ritter, fiecare mașină e verificată,
Cu atenție și grijă e inspectată.
Siguranța ta e cea mai importantă,
De aceea, aici, ITP-ul e o artă.Avanpost Radio Guerrilla:
Statie ITP autorizata RAR:
20% reducere cu codul RITTER
Icon securitate Twispay

RITTER Services SRL

Telefon: 0773.777.222
WhatsApp: 0773.777.222
Recenzie: Recenzie
Adresa statiei ITP: Bd. Timisoara, nr. 103-111, in incinta Bucuresti Construct, sector 6

CUI: RO32259772
Reg.Com: J40/11581/2013
Capital social: 101.000 LEI

RAIFFEISEN BANK
RO70 RZBR 0000 0600 2481 1442

Statie ITP autorizata de Registrul Auto Roman - cod statie B0798

RITTER-ITP.RO este marca inregistrata la OSIM cu numarul 196539 / 28.02.2024
Se incarca ... asteptati