Map/Waze Program de lucru:
L-V: 8:00-20:00, S: 8:00-14:00, D: inchis

Ghid pentru inlocuirea becurilor auto

Procedura pentru inlocuirea unui bec la o masina poate varia in functie de modelul si anul masinii, dar in general, pasii de baza sunt urmatorii:

Identificati becul defect: Verificati manualul masinii sau cautati online pentru a afla locatia becului defect si tipul de bec necesar pentru inlocuire.

Opriti masina: Asigurati-va ca masina este oprita si cheia de contact este scoasa din contact pentru a evita orice risc electric.

Accesati becul: In functie de locatia becului, ar putea fi necesar sa accesati compartimentul farului prin deschiderea capotei masinii sau prin accesul din spatele farului, in cazul anumitor modele.

Eliminati conectorul electric: Deconectati conectorul electric care alimenteaza becul. Acesta ar putea avea o blocare sau un clip pe care trebuie sa-l eliberati pentru a-l scoate.

Scoateti becul vechi: In mod obisnuit, becul va fi fixat in suportul farului. Il puteti scoate prin rotirea in sens invers acelor de ceasornic sau prin impingerea si rasucirea, in functie de designul specific al suportului.

Instalati becul nou: Inlocuiti becul vechi cu unul nou de acelasi tip si specificatii. Asigurati-va ca este instalat corect in suportul farului, apoi fixati-l prin rotire sau impingere, in functie de mecanismul de fixare.

Conectati conectorul electric: Reatasati conectorul electric la bec, asigurandu-va ca faceti acest lucru corect pentru a asigura o conexiune sigura.

Testati functionarea: Porniti masina si verificati functionarea becului nou. Asigurati-va ca luminile de semnalizare si luminile de intalnire (daca este cazul) functioneaza corect.

Reasamblati totul: Dupa ce ati confirmat ca becul nou functionează corect, reasamblati orice componente pe care le-ati dezasamblat pentru accesul la bec.

Este important sa urmariti cu atentie instructiunile din manualul masinii si sa fiti atenti la detalii specifice modelului si anului masinii dumneavoastra.

Daca nu sunteti sigur de procedura sau aveti intrebari, puteti solicita ajutorul unui Inspector ITP din cadrul statiei noastre ITP in cadrul careia sunt oferite serviciile pentru inlocuirea becurilor auto/moto.La Ritter, fiecare mașină e verificată,
Cu atenție și grijă e inspectată.
Siguranța ta e cea mai importantă,
De aceea, aici, ITP-ul e o artă.Avanpost Radio Guerrilla:
Statie ITP autorizata RAR:
20% reducere cu codul RITTER
Icon securitate Twispay

RITTER Services SRL

Telefon: 0773.777.222
WhatsApp: 0773.777.222
Recenzie: Recenzie
Adresa statiei ITP: Bd. Timisoara, nr. 103-111, in incinta Bucuresti Construct, sector 6

CUI: RO32259772
Reg.Com: J40/11581/2013
Capital social: 101.000 LEI

RAIFFEISEN BANK
RO70 RZBR 0000 0600 2481 1442

Statie ITP autorizata de Registrul Auto Roman - cod statie B0798

RITTER-ITP.RO este marca inregistrata la OSIM cu numarul 196539 / 28.02.2024
Se incarca ... asteptati